fbpx

Over

Home / Over

Hallo! Mijn naam is Liana en ik ben de “CEO” van Ik wil naar Rusland!. Negen jaar geleden begon ik met Russisch leren, uit pure verveling op school. Nu spreek ik Russisch alsof het m’n moedertaal is en is Rusland een groot deel van mijn leven geworden. Mijn einddoel? Emigreren naar Rusland en mijn eigen taalschool openen. Dat einddoel zal even op zich moeten laten wachten, want twee jaar na het opzetten van deze website ben ik geëmigreerd. Niet naar Rusland, maar naar Tsjechië. En ik ben voorlopig niet van plan om hier weg te gaan!

Toch ging het niet altijd over rozen. Met inmiddels 5 tripjes naar Rusland op mijn naam, waaronder een halfjaar afstudeerstage, heb ik genoeg keren meegemaakt dat dingen fout gingen, of dat ik later inzag dat ik dingen beter anders had kunnen doen. Helaas is er op internet maar weinig praktische informatie te vinden over Rusland.

Ik besloot Ik wil naar Rusland! te maken, met als hoofddoel een informatief platform te zijn met álle informatie over Rusland. Alle informatie die ik vroeger graag had willen weten, ervaringen, tips, álles. Ambitieus, maar naar mijn mening zeker haalbaar. Het enige waar ik niet over schrijf is politiek.

Als je specifieke vragen hebt die je niet kwijt wil of kunt in een comment, of als je even de groeten wil doen, kun je altijd een mailtje sturen naar hallo@ikwilnaarrusland.nl.